Virksomhedsprofil

Om os

Ibisi Revision ApS er et kompetent revisionsfirma bestående af et team af højtuddannede og faglige revisorer, som har mere end 25 års erfaring indenfor feltet. Revisionsfirmaet er grundlagt på baggrund af vores store erfaring og viden inden for revision. Hos Ibisi Revision tilbyder vi hjælp til regnskab, bogholderi, skat og moms, skattesager, hjælp til løn og administration samt flere andre mindre og store regnskabsopgaver. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder omkring Herlev, Haslev, Storkøbenhavn og resten af Danmark.

Ekspertviden lige ved hånden

Hos Ibisi Revision er vi kendte for, at vores arbejde altid er af høj kvalitet. Vi har styr på samtlige love og regler og følger altid disse nøje, når vi hjælper med revision og bogholderi. Vi er et godt alternativ til de store revisionsvirksomheder, da vi kan tilbyde dig et tæt samarbejde mellem dig og revisoren. Vi er et hyggeligt lille revisionsfirma, som værdsætter en tæt kontakt med vores kunder, så du altid har ekspertviden lige ved hånden, uanset hvilken situation du er i. Vi skiller os ud på vores høje serviceniveau, hvor kvalitet og service altid går hånd i hånd. Vi sætter altid god tid af til den enkelte kunde og sørger for, at du får den helt rette rådgivning. Har du brug for ekstra rådgivning ud over de traditionelle revisions- og regnskabsopgaver, kan vi også være behjælpelige.

Vil du høre nærmere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine revisions- og regnskabsopgaver. Kontakt os i dag på telefon 60 30 98 53 eller via mail info@ibisi-revision.dk.