Løn og administration

Få kompetent hjælp til løn og administration

Søger du hjælp til lønadministration og ansættelseskontrakter? Så er du kommet til det helt rette sted. Med et kompetent team, som har over 25 års erfaring med regnskaber, kan vi hjælpe dig med alt inden for løn og administration. Vi har stor viden inden for administration og bogholderi, samt et bredt kendskab til en lang række brancher, så du med ro i maven kan overlade administrationen til os.

Tid til at fokusere på din kerneforretning

Hos Ibisi Revision ApS kan vi klare alt inden for løn og administration. Du kan som virksomhed således helt undgå at skulle have en bogholder eller lønafdeling ansat, men i stedet anvende os. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning. Vi hjælper gerne både med ansættelse, rekruttering, ansættelseskontrakter, lønadministration samt opsigelse. Vi lytter altid til dine behov og sørger for et tæt samarbejde mellem dig og os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på telefon 60 30 98 53, eller skriv til os på mail info@ibisi-revision.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.