Bogføring

Få assistance til den kontinuerlige bogføring

Har du brug for assistance til din kontinuerlige bogføring? Så står vi hos Ibisi Revision ApS klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for assistance en enkelt gang eller fast hver 3. eller 6. måned, kan vi assisterer dig med bogføringen. Vi vejleder og rådgiver altid grundigt, så du også selv forstår din virksomheds position.

Få hjælp til bogføring

Det kan være svært, både som større og mindre virksomhed, at holde styr på den konstante bogføring. Bogføringen skal tilrettelægges i overensstemmelse med god bogføringsskik og tilrettelægges ud fra virksomhedens type og omfang. Det er vigtigt altid at have et godt bogføringssystem, hvor alt registreres, så du som virksomhedsleder kan holde øje med det løbende resultat og stille dig kritisk over for afvigelser i budgettet. Hos Ibisi Revision står vi klar til at assisterer dig med din bogføring. Vi gennemgår det grundigt med dig, så du kan se virksomhedens balance, dine omkostninger og hvad overskuddet har været.

Stor erfaring med alle bogføringsprogrammer

Vi har vores eget bogføringsprogram, som du får gratis med, når vi udfører bogføring for dig. Således kan du altid kan følge med. Arbejder du allerede i et andet bogføringsprogram, behøver du dog ikke at skifte. Vi har stor erfaring med samtlige bogføringsprogrammer, såsom E-conomic og Web-Regnskab.

Vil du høre mere?

Så kontakt os i dag på telefon 60 30 98 53 eller via mail info@ibisi-revision.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular , så vender vi tilbage til dig snarest muligt.