Få assistance til dit årsregnskab fra vores filial i Herlev og Haslev

Få styr på dit årsregnskab med hjælp fra IBSI Revision

Har du brug for assistance til at få lavet dit årsregnskab? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ibisi Revision ApS har vi stor erfaring inden for opsætning og udarbejdelse af alle regnskabsmæssige opgaver. Vi hjælper gerne både små og store virksomheder med deres regnskab. Vi går meget op i at tale samme sprog som kunden og sætte dig grundigt ind i situationen.  Således at  du som virksomhedsejer får et overblik over virksomhedens økonomiske status, og hvordan omkostningerne er blevet fordelt i løbet af året.

Professionel assistance til årsregnskab

Alle virksomheder skal ifølge regnskabsloven udfylde et årsregnskab. Dette har til formål at give et retvisende overblik over virksomhedens resultat, aktiver og passiver. Det er derfor også vigtigt for virksomheden selv, da det giver et større overblik. Således kan du se hvordan omkostningerne er blevet fordelt.

Det kan dog være en stor opgave at skulle lave sit eget regnskab, og mange har derfor brug for hjælp til det. Hos Ibisi Revision tilbyder vi professionel assistance til udarbejdelse af årsregnskab. Vi hjælper gerne med både hele regnskabet og enkelte dele. Vi har mere end 25 års erfaring med regnskab og holder os altid opdateret. På den måde har vi altid styr på netop de regler, der gælder for din virksomhed. Vi har filialer i både Herlev og Haslev, men tilbyder hjælp med årsregnskab i hele Danmark.

Kontakt Ibisi Revision

Vil du høre nærmere om os og hvad vi kan tilbyde dig af assistance med i forhold til revision og regnskab? Så kontakt os i dag på telefon 60 30 98 53 eller via mail info@ibisi-revision.dk.