Skattesager

Assistance til skattesager

Har du brug for assistance til en skattesag? Har du fx glemt at betale skat, eller er du havnet i en skattesag på baggrund af underskud i din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos Ibisi Revision ApS hjælper vi dig uanset størrelsen på din skattesag.

Få grundig rådgivning

Det kan være svært som almindelig borger eller virksomhed at sætte sig ind i reglerne for skat, og endnu sværere at argumentere mod skattemyndighederne, hvis der er opstået et problem. Hos Ibisi Revision ApS er vi specialister i skatteregler, og vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med skattesager. I hvert tilfælde vurderer vi, om der er udsigt til helt eller delvis medhold i en klage. Hvis vi vurderer, at der ikke er udsigt til medhold, anbefaler vi at sagen ikke påklages. Hvis du får medhold i overvejende grad, betaler det offentlige alle udgifterne til professionel rådgivning. Hvis du ikke får medhold i overvejende grad, vil du få betalt halvdelen af din udgift til rådgivning af det offentlige. Det kan derfor altid anbefales at søge hjælp, hvis du står med en skattesag.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde for at få en nærmere vurdering af din skattesag. Kontakt os på telefon 60 30 98 53 eller via mail info@ibisi-revision.dk.